Katso kuinka helppoa sokerin korvaaminen on

Mitä sokerin tilalle leivonnassa ja ruoanlaitossa? Sokerin korvaaminen SteviaSweet-tuotteilla on yksinkertaista, kun seuraat näitä ohjeita.

SteviaSweet-valikoimasta löydät sopivan tuotteen minkä tahansa aterian tai juoman makeuttamiseen. Voit käyttää SteviaSweet-tuotteita keittiössä aivan samoin kuin käyttäisit sokeria. Alta löydät tarkemmat annosteluohjeet.

Käytä ruoanlaittoon ja leivontaan

SteviaSweet Crystal -kidemakeuttajaa voit käyttää kaikkeen, johon tavallisesti lisäisit sokeria. SteviaSweet Crystal on rakenteeltaan kidemäistä kuten sokeri ja se kestää kuumuutta, joten voit käyttää sitä myös leivonnassa ja ruoanlaitossa sokerin sijaan.

Yksi teelusikallinen SteviaSweet Crystal -kidemakeuttajaa vastaa kahta teelusikallista sokeria.

Sushikulho lohella ja avokadolla

Omenagalettet

Suklaafondant ja suklaavaahtoa

Jauhemainen SteviaSweet sopii moneen

SteviaSweet makeutusjauhe makeuttaa herkut helposti. Se on rakenteeltaan tomumaista, hienoa jauhetta ja siksi liukenee hyvin kylmiin nesteisiin tai muihin ruokiin. Sitä voi käyttää kuten tomusokeria sekä se on helppo ripotella jälkiruokien, myslien ja hedelmien päälle antamaan makeutta.

Makeutusjauheen ominaisuudet ovat samankaltaiset kuin SteviaSweet Crystallin, eli se kestää kuumennusta ja sopii leivontaan ja ruoanlaittoon.

Teelusikallinen SteviaSweet Jauhetta makeuttaa samoin kuin teelusikallinen sokeria.

Paahdetut ananasvartaat

Kirsikoita ja kuohkeaa suklaakastiketta

Mango-passiohedelmämousse ja kauracrumblea

Käytä jälkiruokiin ja juomiin

Agave-siirappia sisältävä SteviaSweet-makeutusneste liukenee nopeasti, ja siksi se sopii täydellisesti kuumiin ja kylmiin juomiin, kuten smoothien ja jääteen joukkoon. Se sopii hyvin myös kermaisiin jälkiruokiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Kymmenen tippaa SteviaSweet-makeutusnestettä vastaa yhtä teelusikallista sokeria.

Mintulla maustetut kurkkumehujäät (vegaaninen)

Kurkumalatte

Mango Lassi

Käytä kahvin ja teen makeuttamiseen

SteviaSweet-tabletit ovat helposti annosteltavia, ja ne sopivat täydellisesti kahvin tai teen makeuttamiseen. Paljon makua, vähän kaloreita.

Yksi SteviaSweet-tabletti vastaa yhtä teelusikallista sokeria.