Ohjeita

SteviaSweet Hero Product
Katso kuinka helppoa sokerin korvaaminen on

Mitä sokerin tilalle leivonnassa ja ruoanlaitossa? Sokerin korvaaminen SteviaSweet-tuotteilla on yksinkertaista, kun seuraat näitä ohjeita. SteviaSweet-valikoimasta löydät sopivan tuotteen minkä tahansa aterian tai juoman makeuttamiseen. Voit käyttää SteviaSweet-tuotteita keittiössä aivan samoin kuin käyttäisit sokeria. Alta löydät tarkemmat annosteluohjeet. Käytä ruoanlaittoon ja leivontaan SteviaSweet Crystal -kidemakeuttajaa voit käyttää kaikkeen, johon tavallisesti lisäisit sokeria. SteviaSweet Crystal on […]

Lue lisää täältä.
Vähähiilihydraattinen ruokavalio

Vähähiilihydraattisuus viittaa ravitsemustapaan, joka sisältää mahdollisimman vähän hiilihydraattipitoisia elintarvikkeita. Sen napakka englanninkielinen nimi ”low carb” tulee sanoista low = vähän ja carb = hiilihydraatti. Päivittäisten aterioiden koostumusta ei ole määritelty tämän tarkemmin. Ajan myötä on kehittynyt lukuisia erilaisia dieettejä, joiden keskipisteessä on vähähiilihydraattinen ravinto. Vuonna 2004 Bristolin yliopisto julisti vähähiilihydraattisen ruokavalion USA:n laajimmalle levinneeksi ravitsemussuuntaukseksi. […]

Lue lisää täältä.
Käytä SteviaSweetiä leipomiseen ja ruoanlaittoon – näin onnistut!

Stevia-kasvin luonnollinen makeutusaine on vastustamattoman makeaa ja täydellinen vaihtoehto sokerille. Koska stevia-tuotteet ovat kalorittomia, yhä useammat meistä jättävät tavallisen sokerin kaupan hyllylle. Makeutusainetta käytettäessä on kuitenkin huomioitava pari seikkaa: koska stevia on 200–300 kertaa tavallista sokeria makeampaa, väärä annostelu saa aikaan kitkerän jälkimaun. SteviaSweet Crystal: makeaa nautintoa ilman kaloreita – erytritolin ja stevian ansiosta Etsitkö […]

Lue lisää täältä.

Other topics

Ketogeeninen dieetti

Ketogeeninen dieetti on vähähiilihydraattisen ruokavalion äärimmäinen muoto. Vähähiilihydraattisuus tarkoittaa sitä, että syömme vain vähän hiilihydraatteja – ketogeenisessä ruokavaliossa hiilihydraatteja syödään äärimmäisen vähän. Tätä ruokavaliota noudatettaessa ruokalistalla on lähinnä rasvaa ja proteiinia. Syy tähän: Kun emme syö hedelmiä, kasviksia ja viljaa, meiltä puuttuvat niin sanotut ”nopeat” energianlähteet. Elintemme tarvitseman sokerin elimistömme ottaa rasvavarastoistaan – ja siirtyy […]

Learn more
Vaihtoehtoja sokerille

Monet pitävät sokeria ”valkoisena myrkkynä”. Ravitsemusterapeutit, lääkärit ja tutkijat ovat kehottaneet meitä jo pitemmän aikaa vähentämään sokerin kulutustamme huomattavasti. Mutta kuinka haitallista sokeri oikeastaan on? Onko sille olemassa terveellisiä vaihtoehtoja? Ja miten sokerinkorvikkeita käytetään? Seuraavasta löydät vastauksia näihin kysymyksiin. Kuinka epäterveellistä sokeri on?           Tavallinen kotitaloussokeri (sakkaroosi) koostuu rypälesokerista (glukoosista) ja hedelmäsokerista (fruktoosista). Sitä käytetään muuhunkin […]

Learn more
Onko stevia terveellistä?

Steviaa saadaan Etelä-Amerikasta kotoisin olevan Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä. Etelä-Amerikassa sitä on sen huomattavan makeuden takia käytetty jo vuosisatojen ajan. Steviakasvin sisältämistä stevioliglykosideista valmistetaan stevia-makeutusainetta, ja kasvin lehtien makeuttava vaikutus johtuu kahdesta ainesosasta: steviosidista ja rebaudiosidi A:sta. Sen lisäksi, että stevia-makeutusaineen makeuttava vaikutus on 200-kertainen sokeriin verrattuna, se ei, toisin kuin sokeri, vaikuta verensokeriarvoomme. Onko […]

Learn more

Sokerittomia reseptejä