Vesimelonigazpachoa ja tomaattisalsaa (vegaaninen)
75 min.
95 kcal
SteviaSweet Neste
Ainekset 4 annosta
Gaszpacho
400 g |
kypsiä tomaatteja |
400 g |
vesimelonia (ilman kuorta) |
1/2 |
kurkkua |
1 |
valkosipulin kynsi |
1 rkl |
punaviinietikkaa |
1/2 tl |
chilihiutaleita |
1 tl |
suolaa |
10 tippaa |
SteviaSweet Neste |
Tomaattisalsa
200 g |
helmi- tai kirsikkatomaattia |
2 |
kevätsipulin vartta |
1/2 |
limen raastettu kuori |
1 rkl |
limen mehua |
1 rkl |
oliiviöljyä |
1/2 tl |
suolaa |
3 tippaa |
SteviaSweet Neste |
|
mustapippuria myllystä |
Katso kaikki reseptit
Valmistus
Halkaise tomaatit ja poista niistä kannat. Pilko kurkku ja vesimeloni. Laita kaikki gazpachon ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Anna gazpachon jäähtyä jääkaapissa tunti ennen tarjoilua.
Leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi. Halkaise tomaatit kahtia. Raasta limen kuori ja purista mehu tomaattien joukkoon. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja anna maustua 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Annostele kylmä gazpacho tarjoiluastioihin. Koristele tomaattisalsalla ja tuoreilla basilikan lehdillä.
Ravintoarvot per annos
95 |
kcal |
399 |
kJ |
2 |
Proteiinia g |
14 |
Hiilihydraatit g |
3 |
Rasvaa g |